Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Hal receptek linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között: Tonhalsaláta - Zöldfűszeres [5. oldal]
részletek »

Hal receptek képes leírás: Tonhalsaláta - Zöldfűszeres [5. oldal]

Képes leírás

Itt vagy: hal-receptek.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 73 db
Tonhalsaláta

Tonhalsaláta

Ez egy finom, egészséges, és könnyű saláta a tonhal kedvelőinek. A citrom miatt kellemes, frissítő hatású könnyű saláta. Csak ajánlani tudom! A nagyobb levelű salátákat felcsíkozzuk, a rukkolát, madársalát hozzáadjuk, és egy tálban összekeverjük őket. Most az öntetet készítjük el. Egy csészébe tesszük az összetevőket, alaposan elkeverjük, majd a salátára öntjük, végül kezünkkel beleforgatjuk a salátába. Most a salátát elrendezzük a tányéron, rajta pedig a tonhalat...

Tőkehal fokhagymás gombával

Tőkehal fokhagymás gombával

Készítsünk ízletes és egészséges fogást tőkehalból és csiperkéből, tálaljuk finom párolt zöldségekkel és rizzsel...Forrósítsunk fel egy nagy serpenyőt, öntsük bele az olívaolajat, majd tegyük bele az összezúzott fokhagymát. Pároljuk egy percig, vigyázzunk nehogy a fokhagyma megégjen. Adjuk hozzá a megmosott gombafejeket, erős lángon süssük öt percig és utána szórjuk rá a durvára összecsapkodott petrezselyemzöldet. Daráljunk a halszeletekre borsot és ízesítsük kevés sóval. Tegyük a halszeleteket egy közepes méretű tepsibe, vagy tűzálló tálba, öntsük rá a fokhagymás gombát, majd morzsoljuk a tetejére a barnakenyeret. Tegyük az egészet előmelegített sütőbe és 180 fokon süssük össze 15 perc alatt. Tálaljuk párolt zöldségekkel és rizzsel.

Variációk halas finomságokra

Variációk halas finomságokra

Az ünnep alatt szeretnéd valamilyen finom, de egészséges halas fogással meglepni szeretteidet? Ha nem szeretnél órákat bíbelődni egy-egy fogás elkészítésével, akkor válassz Béres Alexandra receptjei közül! Serpenyős zöldséges tőkehalfilé - Így készítsd a tőkehalfilét: A tőkehalfilét nagyobb kockákra vágjuk, befűszerezzük (só, bors, fokhagyma), majd kevés olajon megsütjük. Ha kész, ízlés szerint citromlével meglocsoljuk, és félretesszük. Ugyanabban a magas falú serpenyőben megpároljuk a karikára vágott és fűszerezett sárgarépát. Ha már majdnem puha, akkor hozzáadjuk a brokkolit és a karfiolt, és együtt pároljuk készre. Tálalás előtt óvatosan összekeverjük a kész tőkehalfilé-kockákkal, és összeforraljuk őket. Petrezselyemzölddel díszítjük. Vehetünk készen kapható wokzöldségkeveréket is, azzal hamarabb elkészül az étel....Dijoni tengerihal-filé

Gasztronómia - a világ konyhái magazin hírek
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó kulináris élvezetek a füredi reformkori városrész szívében
I. Füredi Járda Fesztivál - Rendhagyó... Május 27-28 szombat és vasárnap szeretettel várunk Balatonfüred első utcai, zenés, családbartát, közösségi, mini gasztró "fesztiválján", vagyis közönség találkozóján, a mi utcánkba a Blaha Lujza utcában. ...Ez a "fesztivál" nem fesztivál... Házigazdák: Horváth-Ház Borgaléria A Horváth-Ház Borgaléria a 21. századi, igényes borfogyasztó vendégek minden...
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet Bordeaux-ban a magyar borok közül
Tokaji borok kapták a legtöbb érmet... A magyar borok között a tokajiak kapták a legtöbb érmet a Challenge International...
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap a magyar csapat ételeiben
Bocuse d'Or - A tokaji bor is szerepet kap... A tokaji bor, a tokaji ecet és a dió is szerepel majd a magyar csapat tál- és...
Variációk karácsonyi halvacsorára

Variációk karácsonyi halvacsorára

Nincs karácsony hal nélkül. De nemcsak a hagyományos halászlé-rántotthal menü létezik ám. Összeállításunkban rengeteg különlegesebbnél különlegesebb halétel receptje közül válogathatsz. Tedd különlegessé az ünnepi ételsort! Karácsony előtt a szupermarketek különösen pazar kínálattal kedveskednek nekünk. A jégágyban lehűtött friss halakat már jó előre megvásárolhatjuk, és előkészített állapotban tárolhatjuk a mélyhűtőben. Így a nagy nap előtt alig akad dolgunk vele. Nézzük a recepteket: Zöldfélékkel és erdei gombákkal sült keszeg - Hideg tengeri halfantázia - Bundázott pontyderék kaviárral - Garnélás halszeletek - Lazacos avokádó - Rántott hal dióbundában - Majonézes - céklás heringsaláta - Lazacszeletek zöldségágyon - Kaviáros lazac -

Zöldfűszeres tengeri hal

Zöldfűszeres tengeri hal

A kaprot, a petrezselymet lecsipkedjük a száráról, megmossuk és apróra vágjuk. A citrom héját alaposan ledörzsöljük, megmossuk, a héját lereszeljük. Hozzáadjuk a zöldfűszerekhez. Teszünk bele vajat, zsemlemorzsát, és sóval, borssal ízesítjük. A hagymát megtisztítjuk, megmossuk és nagyon apróra vágjuk, az áttört fokhagymával együtt megdinszteljük, majd az őrölt szerecsendióval együtt belekeverjük a zöldfűszeres masszába. Egy tűzálló tálat kivajazunk, belehelyezzük az enyhén besózott lazacszeleteket, és bekenjük a halakat a zöldfűszeres keverékkel. 200º C-ra előmelegített sütőben készre sütjük...

Tuti menü